Дъщерята на бившия директор на разузнаването на САЩ Джон Негропонте

...
Дъщерята на бившия директор на разузнаването на САЩ Джон Негропонте
Коментари Харесай

Дъщерята на бивш директор на разузнаването на САЩ беше призната за виновна в убийство

Дъщерята на някогашния шеф на разузнаването на Съединени американски щати Джон Негропонте беше приета за отговорна, че е намушкала смъртоносно с нож 24-годишен мъж след пиянска кавга в къща в Мериленд, съобщи Асошиейтед прес.

Съдебно жури в окръг Монтгомъри е признало във вторник 29-годишната София Негропонте за отговорна в ликвидиране втора степен при гибелта на Юсуф Расмусен през февруари 2020 година, оповестиха осведомителните организации. При произнасянето на присъдата на 31 март я чакат до 40 години затвор.

По информация от в. " Вашингтон пост " София Негропонте е едно от петте изоставени или осиротели хондураски деца, които Джон Негропонте и брачната половинка му осиновяват, откакто Негропонте е назначен за дипломат на Съединени американски щати в централноамериканската страна през 80-те години на предишния век.

През 2005 година президентът Джордж Буш назначава Джон Негропонте за първия шеф на разузнаването на страната. По-късно той работи като заместник-държавен секретар. Преди това е работил и като дипломат в Хондурас, Мексико, Филипините, Организация на обединените нации и Ирак.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР