Дъщерята на бившия американски президент Бил Клинтън и бившия кандидат

...
Дъщерята на бившия американски президент Бил Клинтън и бившия кандидат
Коментари Харесай

Челси Клинтън е една от 100-те жени на Би Би Си

Дъщерята на някогашния американски президент Бил Клинтън и някогашния претендент за президент Хилъри Клинтън е определена за една от 100-те дами на Би Би Си.

В изявление пред радиото на Би Би Си тя споделя повече за фамилията си и за бъдещата си работа.

Челси Клинтън споделя, че обществените упованията към майка ѝ „ постоянно са били доста разнообразни “ спрямо тези към татко ѝ. По думите ѝ Бил Клинтън постоянно е подкрепял Хилъри в нейната работа, само че прибавя, че би било нелоялно да се каже, че нейните достижения са получили една и съща ясна оценка като тази на татко ѝ.

Клинтън разказва преживелица в Арканзас 1980 година, когато върху Хилъри Клинтън е било указано огромно напрежение по отношение на семейството ѝ, която по това време е Родъм. „ Накрая майка ми го направи, тъй като ѝ се струваше толкоз глупава битка и искаше да се концентрира върху работата, към която се усещаше призвана. “

Интересен е фактът, че Челси, която все още е заместник-председател на организацията с нестопанска цел " Фондация Клинтън ", не отхвърля опцията да гради кариера в политиката. Тя декларира, че няма скорошни проекти да се кандидатира за служба, само че не я изключва в бъдеще.

„ Макар че сигурно не е в този момент, това не значи в никакъв случай, тъй като се надявам, че всеки, който го е грижа за бъдещето на нашата страна, ще се почувства по този метод. Независимо дали мисли да се кандидатира за локален учебен съвет или президент ".

Тя прибавя, че се надява повече хора да замислят за кандидатура в кабинета, тъй като това ще " служи на нас, с цел да имаме по-добър избор в изборната урна ".

Към момента Челси Клинтън е издала две детски книги с картинки, в които демонстрира мощни и съумели дами.

Една от дамите в книгата ѝ е Каролин Хершел, астроном, разкрил осем комети през 18-ти век, само че е по-малко известна от брат си Уилям, който е разкрил Уран.

" Мисля, че е извънредно значимо, изключително в този момент, да осветим толкоз доста дами, които са помогнали да се донесе познание в света - освен в науката, само че и в доста други области. "

Какво е " 100 дами на Би Би Си "?

Тази година медията избира 100 авторитетни и вдъхновяващи дами по света и споделя техните истории.

Въпреки техните достижения те са засенчени от работата на родственици от мъжки пол. Именно заради тази аргументи Би Би Си желае да ги покаже.

„ Това е една значима година за правата на дамите по цялото земно кълбо, тъй че през 2018 година " Би Би Си 100 дами " ще отрази дамите, които употребяват пристрастеност и неотстъпчивост, с цел да провокират същинска смяна в света към тях “, пишат от медията.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР