Дъщерята на Асен Агов се оказва, че е била шеф

...
Дъщерята на Асен Агов се оказва, че е била шеф
Коментари Харесай

Дъщерята на Асен Агов доскорошен шеф на PR-а на Nexo ?

Дъщерята на Асен Агов се оказва, че е била началник на PR-отдела на криптопирамидата Nexo. Агова заема тази позиция от април 2020 година до юни 2021 година, след което още веднъж се занимава с пиарстване, само че в друга компания в бранша на криптовалутите и технологиите – DappRadar. Тя в детайли споделя за работата си в Nexo в изявление за изданието „ Капитал “ на Иво Прокопиев. Това оповестява Zonanews.

На въпрос по какъв начин би описала криптосектора, Агова дава отговор: „ Това е просвета на хъс – една от обичаните ми думи, която добре разказва този Див запад. Криптото е и доста млада, самобитна просвета – стремглаво разрастваща се ниша със личен диалект и държание, която към момента се бори, в това число със себе си, да завоюва доверието на в действителност всеобща публика и наложи свободната и споделена стопанска система, към която се стреми “.

В изявлението откриваме в действителност зеещи небеса на безсрамието, след всичко, което през днешния ден към този момент знаем за Nexo.

Ето образец: „ Често си споделяме, че Nexo е метод на живот. То събира единомислещи, надъхани и неуморни хора, които се борят за огромната концепция не просто да бъдат служащи в някоя компания, а всеки един ден да оставят значима диря върху международната финансова карта. Тук сме все експерти от „ една кръвна група “ (…) Отговорността е неизменима част от връзките, тъй като сме на фронтовата линия на една световна промяна, освен това от България “.

 Кариерата й в тези съмнителни структури са в детайли разказани в нейния профил в Linkedin.

 

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР