Дъщерята на Анджелина Джоли вече е на 18 и учи

...
Дъщерята на Анджелина Джоли вече е на 18 и учи
Коментари Харесай

Горда майка! Не пропусна да направи това публично

Дъщерята на Анджелина Джоли към този момент е на 18 и учи в лицей. Актрисата участва на обяд, проведен от Spelam College, дружно с двамата си най-големи синове – Мадокс и Пакс. Поводът за визитата бе щерка ѝ Захара, която към този момент е част от сестринството Alpha Kappa Alpha (AKA) в колежа. На фотосите от събитието и четиримата наподобяват доста щастливи.

Анджелина и синовете ѝ бяха облечени в черно, до момента в който Захара бе заложила на бяла рокля. На фотоси, качени от почитател се вижда по какъв начин гордата майка театралничи с децата си. Снимки бяха споделени и от членове на AKA. На тях се вижда по какъв начин Захара се усмихва и театралничи с другари и Анджелина, която я държи за ръка.

Звездата Джаки Уолтърс също качи фотоси от събитието. Самата тя бе преподавател. На някои от фотосите се вижда по какъв начин двете с Джоли театралничат и си приказват. Джаки написа под обявата " Беше толкоз огромна чест да споделя сърцето си и да бъда главен преподавател за есента на 23 най-хубавите @19sweetmupi79 Alpha Kappa Alpha Sorority, Incorporated; да се срещна с @angelinajolie, интернационалния президент на @alphaphialpha, да се здрависвам с някои невероятни дами и да прегърна други още веднъж “.  

Анджелина не пропуща да поддържа обществено децата си, демонстрира, че е постоянно до тях и постоянно могат да разчитат на нея, написа Woman.bg.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР