Дъщерята на американския президент Доналд Тръмп - Иванка, явно най-сетне

...
Дъщерята на американския президент Доналд Тръмп - Иванка, явно най-сетне
Коментари Харесай

Иванка Тръмп замразява модния си бизнес заради конфликт на интереси

Дъщерята на американския президент Доналд Тръмп - Иванка, очевидно най-накрая реши да се съобрази с рецензиите на обществото и да закрие компанията си за облекла, обувки и аксесоари.

През 2016 година бизнесът на Иванка Тръмп записва доста нарастване на продажбите, само че откакто татко ѝ встъпи публично в служба деятели принудиха редица търговски вериги да се откажат от нея. А в края на май Иванка съумя да вземе седем разнообразни китайски търговски марки, което провокира нови рецензии поради твърдата на думи комерсиална политика на татко ѝ против Китай и непрекъснатите известия за нови мита против китайски артикули.

Юридически съветници обаче споделиха, че Иванка взела новите марки, с цел да предотврати корист с името си.

36-годишната Иванка Тръмп е консултант към администрацията на личния си татко, което провокира обвинявания в спор на ползи. Причината - отводът на семейство Тръмп да разкрие данъчните си заявления и на процедура да се откаже от бизнеса си, откакто влезе в Белия дом.

" След 17 месеца във Вашингтон не знам дали някой ден ще възобновя тази активност, само че знам, че до второ разпореждане вниманието ми ще е върху това, което върша тук. Това е единственото вярно решение за моя екип и моите сътрудници ", се споделя в изказване на Иванка Тръмп.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР