Дъщерята на американската поп певица Мадона, моделкът Леон Лурдес, дойде

...
Дъщерята на американската поп певица Мадона, моделкът Леон Лурдес, дойде
Коментари Харесай

Дъщерята на Мадона критикувана заради еротичен тоалет

Дъщерята на американската поп певица Мадона, моделкът Леон Лурдес, пристигна на празненство на майка си с непристоен тоалет и беше подложена на критика от аудиторията. Снимки и мнения се появиха на уеб страницата на Daily Mail.

25-годишната Лудрес се появи на празненството, отдадено на Хелоуин, като героинята Дженифър Чек от кино лентата " Тялото на Дженифър ", в която се бе превъплътила американската актриса Меган Фокс.
                 

Лурдес беше с карирана мини пола, която разкриваше задните й елементи, и черна изрязана блуза. Обувките й бяха на висок ток. Образът й бе допълнен от червени мрежести чорапи. На фрагментите се вижда, че косата на Лурдес е разпусната, а на лицето й бе нанесен ослепителен грим в жанр „ опушени очи (техника за гримиране на очите с равномерен преход на тона от ярко към тъмно).
Lourdes Leon puts on a very racy display in a plunging corset top and tartan miniskirt at her mother Madonna's epic Halloween party
— Daily Mail Celebrity (@DailyMailCeleb) Читателите на изданието не икономисаха рецензиите за външния тип на звездата в мненията под фотосите. „ Абсолютно непривлекателна “, „ Веднага се вижда, че е щерка на Мадона “, „ Изглежда като мъж, и то най-грозната “, „ Лурд наподобява даже по-зле от Мадона “, „ Отвратителна “, „ Какво тъпо, " те споделиха.

Това не е първият път, когато Леон Лурдес се снима в сходни еротични тоалети. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР