Дъщерята на актьора Коста Цонев - Теодора, която ще е

...
Дъщерята на актьора Коста Цонев - Теодора, която ще е
Коментари Харесай

„Гласът на България“ спасил сестрата на Митко Цонев след опита за самоубийство

Дъщерята на артиста Коста Цонев - Теодора , която ще е измежду участниците в новия сезон на „ Гласът на България “, направи разстърсващи самопризнания за опита си за самоубиство. В изявление пред столичен ежедневник тя споделя, че точно музикалното шоу е една от аргументите за бързото й възобновяване, откакто предходната година посегна на живота си.

Певицата споделя, че нейна другарка я убедила да се запише за присъединяване, тъй като била безапелационна, че гласовите й благоприятни условия ще впечатлят треньорите на музикалното шоу.

Аз още не се бях върнала от Италия, само че тя знаеше, че скоро се прибирам тук за непрекъснато. Тя стартира да ме бомбардира със известия: Много ти се апелирам, ужасно ти се апелирам, запиши се, ти имаш подобен глас, кристално пееш, имаш подобен слух, и така нататък Най-накрая си споделих: Защо не? “, споделя Теодора.

Записах се онлайн, само че когато ми се обадиха за първи път, с цел да ме поканят на кастинг, аз бях в болница, по никакъв начин не бях добре - гласните ми връзки бяха разнебитени от тръбите, които в „ Пирогов “ са ми слагали 4 дни поред. Заради тях освен че не можех да пея, а не можех и да приказвам - единствено да шептя. Когато ми се обадиха за пръв път, бях в Александровска болница, и им споделих, че ще се забележим следващата година, непосредствено им отхвърлих. Те обаче не се предадоха и ми звъннаха по-късно още 2-3 пъти. Питаха ме по какъв начин съм и ми споделиха, че са сигурни, че ще се оправя. „ Ние доста държим на вашето присъединяване, тъй като знаем какъв актьор сте “, ми споделиха. Аз им бях пратила към документа за присъединяване и линк към мой концерт от 2015 година от най-известния джаз клуб в Рим с трима доста положителни музиканти. От екипа на предаването ми споделиха, че откакто са ме чули в този концерт, са разбрали незабавно, че мога да пея. Тогава към този момент лъвското ми самочувствие се погали и споделих окей “, добавя още певицата.

Тя споделя още, че с помощта на 10-годишния й наследник е още жива. Именно той я е разкрил, когато тя към този момент се е била наълтала с медикаменти и е потърсил помощ. Впоследствие, откакто е минала лекуване, тя му е обяснила напълно почтено, че е била в меланхолия и му е дала обещание, че повече в никакъв случай няма да повтори постъпката си.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР