Дъщерята на Ахмед Доган е лудо влюбена в приятел на

...
Дъщерята на Ахмед Доган е лудо влюбена в приятел на
Коментари Харесай

Дъщерята на Ахмед Доган се изнася от Сараите, причината е млад богаташ

Дъщерята на Ахмед Доган е бясно влюбена в другар на брат си Демир, научи „ Галерия “ от източници, близки до хубавицата. Демет от близо година живее дружно с гаджето си, за което не се знаеше съвсем нищо. Оказва се, че въпросното момче в действителност е непосредствен приятел на Демир Доган, а с Демет се срещат точно около брат й.
Според информацията, с която разполагаме, обичаният на Демет също е от турски генезис и с Демир движат в обща компания от дълго време. Преди близо 2 години Демс, както я назовават околните й, стартира да излиза дружно с брат си, който я „ покровителствал “ по нощните заведения.

Така се влюбва в приятеля на Демир и единствено няколко месеца по-късно се изнася от Сараите на Доган, с цел да заживее с него.
Разбира се, преди този момент момчето било подробно тествано до девето коляно от баща й, който останал удивен от родителите му. Освен че произхождал от богата фамилия, обичаният на Демет имал личен бизнес и изкарвал задоволително, с цел да покрива потребностите на знатната дъщеря.
Всъщност наследничката на Сокола надалеч не разчитала на приятеля си и сама си докарвала прилични средства. Както „ Галерия “ наскоро разкри,

Демет взе кетап за гримьор и към този момент практикува специалността си.
Иначе следва „ Журналистика “ в Софийския университет и счита след завършването си да се преориентира към малкия екран. Дотогава обаче Демет нямала желание да разчита на родителите си да й заплащат образованието си
или да им желае за джобни.
Именно по тази причина щерката на Доган почнала работа в студио за хубост,
където се справяла ненадейно добре.

Истинската й пристрастеност в действителност била поезията и тя постоянно изливала усеща и страсти върху белия лист, само че не желаела да се занимава професионално с писане. Това проличало и от желанието й да специализира в университета с профил телевизия, въпреки да имала избор да уточни още печатна или радиожурналистика.
Артистизмът си Демет е наследила от своята майка – втората брачна половинка на Доган – Ширин Карнобатлъ. Бившата брачна половинка на политика е приключила НАТФИЗ, била е тв говорителка за малко, а точно като водеща на новинарския блок на турски език по Българска национална телевизия спечелила вниманието и благосклонностите на Сокола.

В момента Ширин продължава да е част от културните среди, само че в ролята на специалист в Министерството на културата.
Инфо: ХотАрена

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР