Дъщеря, пред очите на която тигър разкъса и изяде майка

...
Дъщеря, пред очите на която тигър разкъса и изяде майка
Коментари Харесай

Тигър разкъса майка пред дъщеря й

Дъщеря, пред очите на която тигър раздра и изяде майка ѝ, съди управлението на сафари парк в Пекин. Чжао упорства за отплата в размер на $235 000, оповестява Mirror.

Трагедията се разиграла в сафари парка Бадалин, който се намира близо до Пекин. Хищниците се нахвърлили върху двете дами, които нарушили разпоредбите за сигурност, като излезли от автомобила си и решили да се разходят. Майката се пробвала да избави щерка си, която пищяла в лапите на един тигър, само че в последна сметка починала. Чжао била избавена по знамение, само че от сериозните рани останали неработоспособен. Според друга версия обаче Чжао изскочила от колата, тъй като се скарала с мъжа си.

На запис от видеокамера за наблюдаване се вижда по какъв начин тя излиза от колата и се доближава до вратата на водача. В този миг обаче зад тила ѝ се появява тигър, който я захапва и отвлича. Тогава от колата излиза брачният партньор ѝ, а след секунди и майка ѝ, която се втурва да я избави. Сега Чжао упорства управлението на парка да поеме част отговорността за гибелта на майка ѝ. Проверка обаче е посочила, че чиновниците на Бадалин са взели всички нужни ограничения, с цел да бъде обезпечена сигурността на посетителите, които съблюдават разпоредбите за сигурност.

Видеото можете да видите Тук.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР