Дъщеря похарчила всичките спестявания на своите родители в размер на

...
Дъщеря похарчила всичките спестявания на своите родители в размер на
Коментари Харесай

Дъщеря разорила родителите си, докато те били на почивка

Дъщеря похарчила всичките спестявания на своите родители в размер на 179 000 английски лири, откакто те продали своя дом и тръгнали на странствуване.

Мелиса Хампхрейс, 33-годишна жителка на британския град Челмсдорд, признала, че е злоупотребила с доверието на своите родители, похарчвайки всичките им спестявания за шопинг, написа в. "Дейли Мейл ".

По време на пътешествието им из Европа съпрузите разкрили, че не могат да изтеглят никакви пари от сметката си и решили да ревизират какво се случва. Впоследствие станало ясно, че всичките пари били изхарчени от щерка им, която си направила няколко кредитни карти.

По време на правосъдния развой Мелиса бе приета за отговорна в шикалкавене. Съдията, произнасяйки присъдата, съобщи, че фактът че жертви на закононарушението са личните ѝ родители, единствено утежнява закононарушението. Оказало се, че Мелиса крала пари от мама и тате в течение на няколко месеца, а крайната сума достигнала съвсем 200 000 английски лири. Защитата на подсъдимата настоя за инспекция при психолог, пробвайки се да подчертава върху това, че самите родители са нанесли психична контузия, постоянно оставяйки я без нужното внимание. В момента Мелиса е под домакински арест.

През ноември съдът ще произнесе окончателната присъда.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР