Дъщеря ни не ходи никъде без телефон. За да го

...
Дъщеря ни не ходи никъде без телефон. За да го
Коментари Харесай

Родителите на изчезналата Ивана: Не ходи никъде без телефон, сигурно е била много бясна

" Дъщеря ни не върви на никое място без телефон. За да го остави в раницата и да си тръгне от учебно заведение преди последния час, несъмнено е била доста гневна. Купила си е парацетамол, тъй като беше настинала и са й създали забележка да не пие хапчета, евентуално някой преподавател. " Това споделя Мария Георгиева, майка на изчезналата в четвъртък по обяд 17-годишна Ивана от Дупница. Момичето си е тръгнало преди да завърши последният час, като оставило раницата си и в нея мобилния телефон и споделило, че майка й ще пристигна по-късно да й прибере багажа, описват родителите пред " 24 часа ".

" Благодарни сме на хората, които не стопират да я търсят, молим се на Господ да я намерят жива и здрава. Предполагаме, че е доста изплашена ", допълват родителите. Казват, че момичето е имало проблеми със съучениците си. Било е с дълга коса, само че се наложило да се подстриже, само че към този момент отхвърлят да обяснят каква е била повода. Обичала да се разхожда из града, само че нямала другари. Към 12 ч. в четвъртък класната се обадила на майката, с цел да й каже, че Ивана си е тръгнала. По това време пък, ученичката е поискала телефон от непозната жена пред Военна болница, и е позвънила на майка си. " Тогава говорех, само че по-късно върнах позвъняване на този номер, само че никой не ми подвигна ", добавя майката.

В Дупница се разяснява, че изчезналата Ивана е била подлагана на тормоз от съучениците си. С нея е работил и психолог и психиатър. Кметът на Дупница Първан Дангов даде обещание да провокира инспекция за това каква е била средата в образователното заведение. В същото време пък родители на възпитаници от класа й споделят, че самите деца са подавали сигнали за особеното държание на Ивана и са упорствали тя да се лекува.

Снимка: " 24 часа "
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР