Дъщеря на Джони Деп и Ванеса Паради Лили-Роуз, която е

...
Дъщеря на Джони Деп и Ванеса Паради Лили-Роуз, която е
Коментари Харесай

Дъщерята на Джони Деп навърши 23 г.

Дъщеря на Джони Деп и Ванеса Паради Лили-Роуз, която е взела най-хубавото и от двамата си родители и в този момент се изявява и като модел, и като актриса, означи 23-ия си рожден ден и показа за това в обществените мрежи през уикенда.

Лили-Роуз показа три моментни фотоси с надпис " 23! ", написа сп. " People ". От фрагментите се вижда, че грациозен букет е подложен на леглото ѝ. Кой е обожателят, остава мистерия. На другите фотоси тя просто наподобява секси, написа life.dir.bg.

През гърдите ѝ минава розова лента, на която написа " Birthday Princess ".

Актрисата неотдавна взе участие във кино лентата " Wolf, Voyagers и Silent Night ", а сега работи по идния сериал на " The Idol ". Още през април 2021 година Лили-Роуз приказва пред " Entertainment Tonight " по отношение на хипотетичната концепция да работи с татко си на огромен екран.

" Мисля, че в никакъв случай не трябва да казваш в никакъв случай. Това в действителност не е нещо, което поставям преди всичко като цел. Това, което ми е забавно, е съответната героиня, която мога да играя или не, и историята, която споделя кино лентата ", разяснява тя тогава. " Но да, обичам да работя с страхотни артисти ", показа още тя за опцията да се снима паралелно до баща си. Лили като дете е вярвала, че баща ѝ работи като корсар.

Рожденият ден на Лили-Роуз в действителност беше в петък, когато юристите на Деп и някогашната му брачна половинка Амбър Хърд изнесоха заключителните си пледоарии в процеса за клюка, който стартира на 11 април. Присъдата се чака да бъде произнесена скоро. В неделя Деп се появи изненадващо в Шефилд, Англия на концерт на Джеф Бек и свири на китара. Присъстващите на събитието споделиха, че са щели да се разплачат от наслада.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР