Дъщеря ми Дария положи живота си на олтара на Победата.

...
Дъщеря ми Дария положи живота си на олтара на Победата.
Коментари Харесай

Александър Дугин: Дъщеря ми Дария положи живота си на олтара на победата

" Дъщеря ми Дария постави живота си на олтара на Победата. " Това разгласи философът Александър Дугин, считан за един от най-приближените хора до съветския президент Владимир Путин. 30-годишната Даря Дугина почина откакто колата й се взриви при атентат в събота вечерта край Москва. Дугин назова убийството на щерка си " терористична офанзива, осъществена от нацисткия украински режим ". Той акцентира, че Даря е била убита грубо пред очите му. По-рано ФСБ упрекна украинските спецслужби в подготовката на покушението над Дугина и уточни украинката Наталия Вовк като негов реализатор.

" Тя беше красиво православно момиче, родолюбец, боен сътрудник, специалист, мъдрец, чието мнение бе търсено от медиите. Нейните речи и отчети постоянно бяха дълбоки, обосновани и сдържани ", означи Александър Дугин. Той акцентира, че щерка му в никакъв случай не е призовавала към принуждение. Философът е уверен, че убийството на щерка му е опит на Киев да " потисне волята на руснаците с кървясъл гнет против най-хубавите и най-уязвимите измежду тях ".

" Но те няма да го получат. Сърцата ни копнеят за освен това от възмездие или отмъщение. Това е доста малко за руснаците. Трябва ни единствено нашата Победа. Дъщеря ми постави моминския си живот на нейния олтар ", показва още опечаленият татко.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР