Дъщерна компания на Mercedes-Benz ще наеме над 3000 кв м.

...
Дъщерна компания на Mercedes-Benz ще наеме над 3000 кв м.
Коментари Харесай

Дъщерна компания на Mercedes-Benz наема офис в София

Дъщерна компания на Mercedes-Benz ще наеме над 3000 кв м. офис площи в бизнес постройката Office A, оповестяват от „ Браво Пропъръи фонд “ - компания, която се занимава с ръководство на недвижими парцели с капиталова цялостен и която е притежател на постройката, в която ще бъде нает офиса.

MBition е учредена през 2017 година като нейната съществена активност е да създава програмен продукт за всички коли на Mercedes-Benz. Компанията комбинира гъвкавостта на стартъп с опциите и въздействието на световен водач в производството на коли. Каква активност обаче ще прави компанията на територията на България, не пожелаха да издадат от „ Браво Пропъръи Фонд “ AДCИЦ.

MBition ще наеме 3 700 кв.м като с вариантите за разширения може да доближи 4 835 кв.м. наета повърхност, което съставлява общо 35% от отдаваемата офис повърхност на постройката. По този метод „ Браво Пропъръи Фонд “ реализира няколко основни цели – усилва приходите от наем до равнища над тези при придобиването на постройката през 2019 г, доближава 100% претовареност на площите си и съблюдава обещанието към акционерите за реализиране на висока дивидентна рентабилност.

Припомняме, че през 2019 година „ Браво Пропърти Фонд “ AДCИЦ подписа договорка за придобиване на офис постройка Office A, която се намира на територията на София,  за сума от 59 457 232 лева без Данък добавена стойност.

През миналата година компанията е осъществя облага в размер на 3 401000 лв.. Изпълнени са и всички планови заплащания по облигационния заем на сдружението, се споделя в известие на компанията във връзка последното акционерно заседание на сдружението.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР