Дъщерите на принц Андрю и Сара Фъргюсън са истински пример

...
Дъщерите на принц Андрю и Сара Фъргюсън са истински пример
Коментари Харесай

Тайният план на принцеса Беатрис и принцеса Йожени

Дъщерите на принц Андрю и Сара Фъргюсън са същински образец за съвършени сестрински връзки. Принцеса Беатрис и принцеса Йожени постоянно показват любовта си в обществените медии, а в този момент се оказва, че могат да бъдат свързани и от още нещо.

Според списание Hello e прекомерно евентуално двете да решат да забременеят и родят вторите си деца едновременно. 32-годишната Йожени стана майка на Огъст през февруари 2021 година със брачна половинка си Джак Бруксбанк, а 34-годишната Беатрис роди Сиена през септември същата година, дете от брака й с Едоардо Мапели Моци.

И двете деца скоро ще навършат две годинки и съвсем няма да се учудим, в случай че в околните месеци се появи новината, че Йожени или Беатрис, или пък и двете, още веднъж ще стават майки.

" Това ще е ужасно преживяване за двете, тъй като ще могат да обменят препоръки за бременността и това по какъв начин да се оправиш с невръстно дете към себе си ", разяснява кралският сътрудник Даниел Стейси.

Докато Беатрис към момента не е споделяла фотоси на дъщеричката си Сиена, Йожени сподели Огъст Бруксбанк за първи път през юни тази година по време на честването на Платинения празник на кралицата.
 Снимка 581723
 

Сестрите поддържат и близка връзка с майка си Сара Фъргюсън. " Мама, Беа и аз се назоваваме на смешка " триножник ". Те са ми най-хубавите приятелки ", споделя Йожени пред The Telegraph. Самата Сара признава, че е отдадена баба и гледа дребните при всеки комфортен миг.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР