Дъщерите на Пеле – Флавия и Кели, разясниха какво наистина

...
Дъщерите на Пеле – Флавия и Кели, разясниха какво наистина
Коментари Харесай

Ето какво е състоянието на Пеле в момента


Дъщерите на Пеле – Флавия и Кели, обясниха какво в действителност се случва със здравето на именития им татко.

Те направиха това в изявление за бразилската телевизия „ Глобо “.

В събота в. „ Фоля де Сао Пауло “ разгласи, че Краля на футбола изживява последните си дни и е подложен на палиативни грижи, защото организмът му към този момент не реагира на химиотерапията за лекуване на рак на дебелото черво. Единствените лекарства, които трикратният международен първенец са за облекчение на болките му.

Лекарите на Пеле от клиниката „ Алберт Айнщайн “ в Сао Пауло отхвърлиха информацията и оповестиха, че футболната легенда добре дава отговор на наложеното му лекуване. Сега Флавия Нашименто удостовери тезата на медиците.

„ Изключително непочтено е да се твърди, че татко ни е на смъртния си одър, че е под палиативни грижи. Повярвайте ни, това не е истина “, съобщи тя в ефирен ефир.

Флавия посочи, че лекарите от време на време прибавят ново лекарство в лекуването на Пеле, защото към момента не е реализирана цялостна ремисия на рака на дебелото черво.

Както е известно, Краля на футбола беше настанен в болница предишния вторник със мощни отоци по цялото тяло. Стана ясно, че той е получил респираторна зараза. Сега се оказа, че тя е предизвикана от заразяване с COVID-19.

„ Той е болен, той е остарял, само че сега получава терапия поради белодробната зараза, която е резултат на заразяването с ковид преди три седмици. В момента той не се сбогува с околните си в болничното заведение. Очакваме да се завърне вкъщи, когато положението му се усъвършенства “, добави Кели Нашименто.

В същото време към 100 почитатели на Пеле и Сантос се събраха пред болничното заведение. Те носеха плакати „ Да живее Краля “, а по-късно всички се събраха в кръг, с цел да произнесат молитвата „ Отче наш “.

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР