Дъщерите и работата са помогнали на Дрю Баримор да се

...
Дъщерите и работата са помогнали на Дрю Баримор да се
Коментари Харесай

Пристрастена към алкохола на 9 години: Кой спаси Дрю Баримор от зависимостите

Дъщерите и работата са помогнали на Дрю Баримор да се оправи с алкохолизма след развода.

Това тя разкри пред Los Angeles Times. Баримор призна, че е потърсила разтуха в алкохола след развода със брачна половинка си Уил Копелман през 2016 година. Тя толкоз се била пропила, че даже нейният терапевт отказал да работи с нея. Приятели на актрисата заплашвали, че ще създадат същото, в случай че тя не се вземе в ръце. 

Drew Barrymore’s Therapist Barry Michels On Why He Quit
— Sarfaraz khan (@usblogsnews)
„ Като че ли всички към мен ме подкрепяха. Въпреки това се отнасях към себе си като към лайно ”, споделя Дрю Баримор.

С течение на времето приятелите на Баримор осъзнали, че би трябвало да бъдат по-твърди с нея. Така продуцентът Крис Милър се заема да раздруса актрисата. Тогава той ѝ казва: „ Разбираме, че пропадаш. Но имаш две прелестни дъщери, фантастична кариера и прелестни другари. "

Въпреки молбите на другари и родственици, Баримор продължава да пие. Едва през 2019 година, когато се приготвя да започва новото си шоу, тя осъзнава, че залогът е прекомерно огромен и тогава зарязава алкохола.

„ Бях сигурна, че всеки миг мога да се откажа от нездравословния табиет. Сгреших. Тогава разбрах, че няма да мога да се оправя с новия план, в случай че не спра да пия. Но даже и в този момент, след известно време, не съм пуританка или модел за подражателство ”, прикани Дрю Баримор.

Drew Barrymore Reveals Her Therapist Dumped Her Because Of Her Post-Divorce Alcoholism
— LittleThings (@LittleThingsUSA)
Според близки на актрисата, най-вече ѝ е помогнала мощната обич към дъщерите ѝ: „ Разбрах, че единствено с моите девойки съм същински щастлива “, показа Баримор.

Дъщерите на актрисата са на възраст, в която самата тя към този момент е била звезда и за първи път се е сблъскала със неразрешени субстанции. Дрю стартира да пие на 9-годишна възраст, на 13 се пристрастява към опиатите и се озовава в рехабилитационен център за година и половина. Според нея това прекарване е оставило рана в душата ѝ за цялостен живот. 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР