Даша Навалная, дъщерята на затворения руски дисидент Алексей Навални, призова

...
Даша Навалная, дъщерята на затворения руски дисидент Алексей Навални, призова
Коментари Харесай

Дъщерята на Навални: Не съм го виждал лично повече от година

Даша Навалная, дъщерята на затворения съветски отстъпник Алексей Навални, прикани съветския президент Владимир Путин да приключи войната в Украйна и да освободи татко й и политическите пандизчии в страната. „ Няма да спрем да се борим “, до момента в който и двете цели не бъдат реализирани, сподели Навалная в обстойно изявление пред CNN.

Даша сподели, че „ основната цел “ на работата на нейния татко и антикорупционната фондация „ е Русия да стане свободна страна, да има открити избори, да има независимост на печата, независимост на словото и просто знаете, да имате опция да станем част от естествената западна демократизирана общественост “. Тя своя опита от израстването в семейство, следено от близко от държавното управление и по какъв начин с брат й употребявали хитрини, с цел да избягат от преследвачи в публичния превоз в Русия.

Навалная също по този начин изрази възходяща угриженост от изискванията в пандиза за татко й. Семейството й е имало стеснен достъп до Навални, а неговите юристи могат да го видят единствено „ през охранявана завеса “. „ Така че не можем да знаем сигурно здравословното му положение и той не е виждал фамилията си повече от половин година “, сподели тя. „ Не съм го виждал персонално повече от година и това е много обезпокоително, като се има поради, че здравето му става все по-лошо и по-лошо “, акцентира Навалная.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР