ДАШ диета за осмата поредна година е обявена за най-добрата

...
ДАШ диета за осмата поредна година е обявена за най-добрата
Коментари Харесай

Осма година подред, това е най-добрият хранителен режим за стопяване на килограми

ДАШ диета за осмата поредна година е оповестена за най-хубавата диета в света съгласно специалисти от Американския народен институт по опазване на здравето, а в описът до нея е средиземноморската диета.

ДАШ се появи като план на откриватели, които я изготвиха в Националния институт за проучване на заболяванията на сърцето, белия дроб и кръвта в Съединените щати.

И това е забавно: Д-р Емилия Дончева: След преяждането по празниците спасението е в разтоварващи дни



Основната концепция беше да се сътвори диета, която да предотврати увеличението на кръвното налягане, само че се оказа, че тя отстрани неприятния холестерол и топи мазнини.

Тя се основава на зеленчуци и зърнени култури с пълнозърнести храни, както и дребен банкет на алено месо, сладки и подсладени питиета.

Що се отнася до критериите за избор на най-хубавата диета, тя би трябвало да бъде питателна, безвредна и ефикасна за намаляване. Тя не би трябвало да подтиква диабета и сърдечните болести.

При обяснението на решението учените откриха, че диетата ДАШ е здравословна диета, която поддържа дълготрайните промени в метода на живот.

ДАШ и Средиземноморската диета непрекъснато се открояват като най-хубавият избор за диети, тъй като те са добре уравновесени и лесни за опазване, тъй като включват разнообразни хранителни артикули.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР