Дървото Пало Санто (или още Святото дърво“) се среща в

...
Дървото Пало Санто (или още Святото дърво“) се среща в
Коментари Харесай

Изчистете дома си от НЕГАТИВНАТА енергия с този аромат

Дървото Пало Санто (или още „ Святото дърво “) се среща в горите на Централна и Южна Америка и в предишното е служило на племена и шамани за филтриране и лекуване. То идва от рода на ароматните смоли какъвто е и тамянът. Днес то е общоизвестно и дистрибуцията му се простира в целия свят. Най-честото му приложение е горене за филтриране и ментална изясненост, както и за медитация и утешение.

Дървото се продава на дребни пръчици, които са напоени с етеричното масло, което растението богато създава. Това масло се бори със свободните радикали (оксидативния стрес) и облекчава болки в ставите, стомаха и оказва помощ на разнообразни възпаления.

Ароматерапия в деяние: 5 естествени аромата за вашия дом

Стрес

Ароматът в композиция с дихателни извършения или медитация заземяват духа на индивида и отпускат душeвността. В интервали на стрес, уплах, натоварено всекидневие и неспособност за взимане на решения, запалете една пръчица, поставете я под ъгъл 45 градуса да гори за към 15-20 мин и се отпуснете.

Връщане на подушване

Ако сте изгубили обонянието си, с изключение на с разнообразни етерични масла, можете да палите и да вдишвате пало санто. Тренировките на сетивата ви ще оказват помощ на изгубеното подушване последователно да се върне.

Главоболие

Когато страдаме от главоболие, постоянно е нарушен притокът на кръв в главата ни. Същото може да бъде породено от стрес, нечиста среда и психическо натоварване.
Как домът ни постоянно да ухае на хубаво с естествени лесни способи
За благоухание в кухнята Постелете кухненска хартия за печене на скарата в печката, а върху нея разпръснете малко канела и карамфил. Пуснет...
Прочети повече
Лечебното дърво понижава възпалението и подтиква вярното придвижване на кръвта.

Като репелент

Ароматът на дървото, наподобяващ смолите и тамяна, дейно години нежеланите инсекти. Опитайте през лятото, в случай че имате комари в стаята.

Как да изберем точния мирис за всяка стая

Добре е преди да си купим ароматното дърво да знаем, че психическата ни настройка, когато го използваме, би трябвало да е чиста. Шаманите прочистват духове и отрицателна сила с него, само че преди церемонията медитират, с цел да прочистят мислите си и да не притеглят повече отрицателна сила. Ако се страхувате да не затлачите пространството си с повече негативизъм, то за вас ще е по-добре да се ориентирате към тамяна или други сходни аромати с по-малка мощ.

 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР