Дървото на живота е известно още като дърво на парите,

...
Дървото на живота е известно още като дърво на парите,
Коментари Харесай

Какво трябва да направите, за да накарате дървото на парите да цъфне

Дървото на живота е известно още като " дърво на парите " , " дърво на другарството " или " дърво на щастието " .  То е обичано поради своята непридирчивост, а и мнозина имат вяра, че растението носи пари в къщата. Но не всеки е видял по какъв начин цъфти това растение. Ето какви условия би трябвало да се основат, с цел да цъфти:

Ако дървото е младо, тогава просто би трябвало да бъдете търпеливи. В други случаи намалете поливането, използвайте топла, престояла вода. Често растенията стартират да цъфтят при неподходящи условия, когато има опасност за бъдещия им живот. Ако се полива много постоянно, дървото на парите може в никакъв случай да не цъфне.
 Дървото на парите iStock/Getty Images

В допълнение към поливането би трябвало да обърнете внимание и на още нещо. Първо, растението обича подхранването . Комплексният тор за кактуси е много подобаващ.

Второ, през топлия сезон то може да бъде сложено на балкона, а през останалото време би трябвало постоянно да проветрявате стаята. Но както на балкона, по този начин и в стаята, растението не би трябвало да се слага под директните слънчеви лъчи, те могат да причинят изгаряния по листата му.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР