Дърво падна върху два таксиметрови автомобила в Пловдив, съобщи БНТ.

...
Дърво падна върху два таксиметрови автомобила в Пловдив, съобщи БНТ.
Коментари Харесай

Дърво падна върху таксита, по чудо шофьорите са невредими

Дърво падна върху два таксиметрови автомобила в Пловдив, заяви Българска национална телевизия.

Единият от водачите е останал затиснат в колата и екип от пожарникари е съдействал за изваждането му. За шанс, мъжът е незасегнат.

Шофьорът Борислав Алексиев споделя, че бил спрял в запушване, когато върху колата се стоварило дървото.

" Добре, че сме живи, тъй като можеше да ни изтрепе. Ето, вижте, дървото няма корени ", споделя той пред кореспондент на Българска национална телевизия.

Галин Рашков, таксиметров водач: Имаше опция да не оцелеем. За благополучие нямах клиенти, тъй като отивах на поръчка тук на 200 метра. Ако бях с клиенти, този клиент, който щеше да е начело, 50% може би щеше да е засегнат.
Буквално на сантиметри от мястото на случая има жилищни здания и магазини. Хората описват, че не един път са подавали сигнали за остарялото дърво.

Христина Кавърджиева, наемател на магазин: Непрекъснато има спрели коли. Не знам какво се е случило, само че очевидно е било ужасно. Идваха от общината да го поизрежат малко, тъй като от всяка стихия има паднали клони.
От пожарната работа в Пловдив са реагирали на над 40 сигнала. Няма съществени вреди. Касае се главно за наводнени подлези и приземни етажи.

Цвятко Дешев, представител на пожарната работа в Пловдив: Абсолютно всички екипи са мобилизирани. Единствено тук в града мога да кажа, че е леко усложнена ситуацията. В района нямаме постъпили сигнали за наводнения.
Работещи в подлеза на гарата за следващ път тази заран започнаха деня с ботуши и кофи за вода.

Най-много превалявания в Пловдивска област е имало тази нощ в Първомай, Пловдив и Съединение, оповестиха от регионалния щаб за справяне с спешни обстановки.

Споделете: Twitter Фейсбук Google+ Linkedin
КОД ЗА ВРЕМЕТО, ОБИЛНИ ВАЛЕЖИ
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР