Дървена фалическа скулптура се появи мистериозно на връх Йотшер в

...
Дървена фалическа скулптура се появи мистериозно на връх Йотшер в
Коментари Харесай

Откриха фалос върху земя на монаси

Дървена фалическа статуя се появи мистериозно на връх Йотшер в Австрия. Не е ясно чие дело е скулптурата с височина от 1,5 м, нито по какъв начин е била пренесена до върха, който се намира на 1893 м над морското ниво, оповестява английският Metro, представен от профит.бг.

Артпроизведението е намерено от планинари през предходната седмица. Бъдещата му орис обаче не е ясно, а сега локалните управляващи търсят създателя му. Ако той не бъде открит, фалосът ще стане благосъстоятелност на притежателите на земята, на която се намира. По подигравка на ориста, това е Орденът на монасите-цистерцианци, които се отличават с изключително аскетичен и изолиран метод на живот. Тяхно ще бъде решението дали скулптурата да остане на мястото си, или да бъде отстранена.

Явно обаче творбата на изкуството се харесва от локалните. Или най-малко от компанията, която оперира близкия въжен превоз. Тя предлага на създателя му безвъзмезден сезонен абонамент за оборудването, както и да укрепи скулптурата поради опасения по отношение на събарянето й от вятъра.

тагове фалос статуя връх монах
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР