Държим изтребителите да бъдат нови, не само за да могат

...
Държим изтребителите да бъдат нови, не само за да могат
Коментари Харесай

Борисов: Държим изтребителите да бъдат нови

„ Държим изтребителите да бъдат нови, освен с цел да могат да охраняват нашите летци небето ни. А и в случай че стане война, да имаме най-модерните самолети. Този аероплан би трябвало да има действителни шансове при положение на военни дейности “, сподели министър председателят Бойко Борисов във връзка отварянето на офертите за нов изтребител.

Той съобщи, че са поканени летците от Граф Игнатиево, с цел да се срещнат с предлаганите самолети, тъй като съгласно него точно те са най-хубавите летци и ще би трябвало да летят на тях.

„ Когато смъкват найлона от седалките, ще карат нещо положително и няма да са пушечно месо “, добави още Борисов, представен от БГНЕС.

Премиерът разяснява и референдума в Македония. „ Всеки един народ самичък дефинира ориста си. Ние единствено можем да кажем, че поддържаме нашите съседи по пътя им към НАТО и Европейски Съюз “, сподели той.

Борисов счита, че не би трябвало да се бъркаме във вътрешните работи на Македония със препоръки. „ Оставям на македонските политици да преценяват по какъв път да вървят. А ние по всякакъв начин ще ги поддържаме “, сподели той.

Премиерът също по този начин разяснява и проблемите на хората с увреждания. Той уточни, че вместо желаните 105 милиона лв., държавното управление ще отпусне в новия бюджет 150 милиона лв..

„ Винаги съм поемал отговорността. Обещал съм в новия бюджет да има 150 милиона лв. повече за хората с увреждания. Борбата против олигархията и противозаконната контрабанда ни дава опция да заделим пари за обществена политика “, уточни той.

Борисов отхвърли да основава напрежение в връзките с президентската институция. “Какво сме създали ние против президентската институция? Единствените, които ни атакуват, са те “, сподели Борисов.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР