Държавното дружество Информационно обслужване ще разработи сайта на Българското председателство

...
Държавното дружество Информационно обслужване ще разработи сайта на Българското председателство
Коментари Харесай

"Информационно обслужване" ще направи за 20 дни сайта на председателството

Държавното сдружение " Информационно обслужване " ще създаде уеб страницата на Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз, заяви пресслужбата на отрасловото министерство.

Фирмата беше единственият претендент за реализатор, макар удължаването с три дни на срокът на възобновената социална поръчка. Предметът й е " Изработване, дизайн и техническа поддръжка на интернет уебсайт и мобилно приложение за потребностите на Министерството за Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз 2018; даване на хостинг и стрийминг ".

Предложението на участника подхожда на условията, посочени в техническата спецификация, а общата препоръчана цена за изцяло осъществяване – 69 900 лева без Данък добавена стойност, не надвишава избрания финансов запас от 70 000 лв. без Данък добавена стойност, се споделя в известието.

Дружеството се е заело да свърши работата за 20 дни.

Процедурата за създаване на страницата на първото Българско председателство беше възобновена при започване на септември с изменени условия. Причината беше, че нито един от тримата претенденти, явили се тогава, не съумя да покрие условията на първата социална поръчка.

" Информационно обслужване " АД ще построи уеб страницата по пример и насоки на Генералния секретариат на Съвета на Европейски Съюз. Порталът ще е на четири езика, ще е съгласуван с потребностите на хората с увреждания, ще дава информация, фотоси и видеа от събитията по време на председателството.

Към страницата ще бъде създадено мобилно приложение, което да добавя ролята ѝ на главен източник на информация за председателството.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР