Държавно клубно първенство по художествена гимнастика ще се проведе на

...
Държавно клубно първенство по художествена гимнастика ще се проведе на
Коментари Харесай

Palms Bet ще раздаде 40 000 лв. на държавното клубно първенство по жудожествена гимнастика

Държавно клубно състезание по художествена гимнастика ще се организира на 22.10.2022 година (събота) в зала „ София " от 09:30 часа до 18:00 часа. Шампионатът ще се състои със съдействието на Palms Bet, който още веднъж е сътрудник на Българската федерация по художествена гимнастика (БФХГ). Входът свободен, а феновете ще могат да се насладят на едно от най-емоционалните надпревари в календара за 2022.

Тази година, с помощта на спонсора Palms Bet, ще бъдат раздадени 40 000 лв., които ще бъдат разпределени съгласно класирането на обособените тимове.

Лично изпълнителният шеф на компанията - Лъчезар Петров, ще връчи чековете на първите три клуба в класирането. Златният медалист ще получи 11 000 лв., сребърният ще прибере 8 000 лв., а бронзовият ще заслужи 6 000 лв.. Премии ще вземат всички тимове в конкуренцията.

В надпреварата ще вземат присъединяване първите 12 клуба, класирали се от извършените надпревари от държавния състезателен календар на БФХГ през изтеклата година. Те ще спорят в три етапи - дуели сред клубовете в първа и втора фаза и един заключителен трибой. Клубовете ще отпадат на правилото на елиминирането - събралият повече победи на обособените уреди продължава в последваща фаза.

По време на надпреварата на входа на залата ще се продава книгата на Вера Маринова „ Обръчите на Венера ". За публиката ще има и лотария със специфични изненади и награди.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР