Държавният секретар на САЩ Майк Помпео заяви, че Русия може

...
Държавният секретар на САЩ Майк Помпео заяви, че Русия може
Коментари Харесай

Русия е заплаха за десетилетия

Държавният секретар на Съединени американски щати Майк Помпео съобщи, че Русия може да се пробва да се намесва в американските избори през идващите десетилетия, заяви The Hill.

Според Помпео руснаците не престават да съставляват опасност за Съединени американски щати. Според него обаче обстановката не е по-различна от тази при последните американски избори.

„ Без подозрение те бяха опасност за нашите избори през 1974 година, както и през 80-те. Мисля, че ще е по този начин и през 2050 година

Всички би трябвало да сме наясно с източниците на информация, които получаваме. Трябва да сме сигурни в достоверността на информацията, с цел да я вземем на съществено “, съобщи Помпео.

Според него администрацията на някогашния президент Барак Обама е трябвало да направи повече, с цел да предотврати интервенция в изборите и съобщи, че актуалният президент Доналд Тръмп към този момент е направила нужното по случая.

Помпео съобщи и че към момента не е несъмнено, дали ще има трета среща на върха сред Северна Корея и Съединени американски щати.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР