Държавният секретар на САЩ Антъни Блинкен призова Израел да избягва

...
Държавният секретар на САЩ Антъни Блинкен призова Израел да избягва
Коментари Харесай

Блинкен призовава Израел да ограничи цивилните жертви в Газа

Държавният секретар на Съединени американски щати Антъни Блинкен прикани Израел да заобикаля по-нататъшни цивилни жертви и опустошения в Газа, защото еврейската страна повтори нуждата от „ довеждане докрай на войната “.

Върховният американски посланик се срещна с израелския министър председател Бенямин Нетаняху и неговия боен кабинет във вторник като част от четвъртата си обиколка в района след експлоадирането на войната с Хамас.

Докато разговаряше с израелските водачи, Блинкен „ акцентира какъв брой е значимо да се избегнат по-нататъшни пострадвания на цивилни и да се отбрани цивилната инфраструктура в Газа “, която е опустошена от продължаващите въздушни удари, съгласно листовка от Държавния департамент на Съединени американски щати по отношение на секретаря на държавно посещаване.

Блинкен и Нетаняху също „ разискаха настоящите старания за обезпечаване на освобождението на всички останали заложници и смисъла на увеличението на равнището на филантропична помощ, достигаща до цивилни в Газа “, сподели Държавният департамент.

Двамата също по този начин веро...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР