Държавният секретар на САЩ Антъни Блинкън призна, че може да

...
Държавният секретар на САЩ Антъни Блинкън призна, че може да
Коментари Харесай

Очаква се среща между Блинкън и Лавров

Държавният секретар на Съединени американски щати Антъни Блинкън призна, че може да се срещне с съветския външен министър Сергей Лавров по време на срещата на външните министри от Г-20. Блинкън съобщи това на конференция в Берлин, заяви кореспондентът на The Wall Street Journal Вивиан Салама в Twitter.

" Следете за това ", сподели Блинкън.

Срещата на министрите на външните работи от Г-20 ще се организира на 7-8 юли в Индонезия. Директорът на отдела за икономическо съдействие на съветското външно министерство Дмитрий Биричевски е представен да споделя, че съветският външен министър ще участва на срещата .
 Оръжието за Украйна и глобите против Русия разискаха Кулеба и Блинкън
Оръжието за Украйна и глобите против Русия разискаха Кулеба и Блинкън

След като Байдън нов пакет помощ за сигурност на стойност 1 милиард

Срещата на върха на държавните глави от Г-20 ще се организира на 15-16 ноември в Бали. Руският президент Владимир Путин към този момент е получил предложения да участва на събитието, само че Кремъл към момента не е взел решение. Украинският президент Володимир Зеленски също е поканен да участва на срещата на върха .

Блинкън и Лавров се срещнаха за финален път на 21 януари в Женева. Разговорът беше концентриран върху предложенията за гаранции за сигурност, които Русия изпрати на Съединени американски щати и НАТО през декември 2021 година В тях Москва предложи А лиансът да спре разширението си на изток и да не организира военни дейности в Украйна.
 Блинкън: Канеха Русия в НАТО през 90-те години
Блинкън: Канеха Русия в НАТО през 90-те години

Според него Русия тогава отказала

По-късно алиансът отхвърли настояванията на Москва, като посочи уговорката си към правилото на " отворените порти ". След това държавният секретар на Съединени американски щати и външният министър на Русия се обадиха един на различен няколко пъти.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР