Държавният секретар на Съединените щати Антъни Блинкен свири на китара

...
Държавният секретар на Съединените щати Антъни Блинкен свири на китара
Коментари Харесай

Антъни Блинкен свири на китара в един от баровете в Киев

Държавният секретар на Съединените щати Антъни Блинкен свири на китара в бар в Киев. Това заяви изданието Kyiv Independent. Видео, което беше публикувано в обществените медии във вторник вечерта, демонстрира по какъв начин Блинкен пее и свири на китара с други музиканти на сцената. " Киев индипендънт " се свърза с бара, който удостовери, че Блинкен е свирил там и преди, само че не можа да даде повече информация от съображения за сигурност.
 

In Kyiv, @SecBlinken plays “Rockin’ in the Free World ” in a basement club with a Ukrainian band pic.twitter.com/zsZ3BQr2JK
— Michael Birnbaum (@michaelbirnbaum) May 14, 2024

 
Посланието - борбата не е единствено за Украйна, само че и за свободен свят. Блинкен извърши емблематично парче на Нийл Йънг, основано през 1989 година - тъкмо преди рухването на Берлинската стена и в миг, когато Съветският съюз е обзет от митинги, довели до разпадането му и независимостта на Украйна.
 
Блинкен направи изненадващо посещаване в Киев, дни откакто Русия стартира сухопътна атака към Харковска област. Той е първият почитан американски представител, който идва Украйна, откакто Конгресът утвърди следващия пакет военна финансова помощ за Киев на стойност 61 милиарда $.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР