Държавният секретар на Колорадо Джена Грисуолд предложи пламенен отговор от

...
Държавният секретар на Колорадо Джена Грисуолд предложи пламенен отговор от
Коментари Харесай

Държавният секретар на Колорадо казва, че спечелването на делото за гласуване във Върховния съд на Тръмп застрашава бъдещето на страната

Държавният секретар на Колорадо Джена Грисуолд предложи разгорещен отговор от стълбите на Върховния съд в четвъртък и изиска решение което държи някогашния президент Доналд Тръмп в бюлетината, би било „ заплаха “ за бъдещето на Америка.

По време на изява в MSNBC, Гризуолд оспори Върховния съд, като се концентрира мощно върху това по какъв начин Тръмп премахването може да повлияе на гласуването в щатите и допуска, че " лимитираните закони " за гласоподаване към този момент са засегнали други щати посредством състава на Конгреса.

" Аз персонално считам, че по този начин работи нашият федерализъм. Щатите са надарени със способността да провеждат нашите избори ", сподели тя пред медийната мрежа.

След това Гризуолд разкритикува реториката на Тръмп на 6 януари 2021 година и означи, че изказванието на Тръмп, че ще има имунитет, даже в случай че бъде наказан за закононарушението протест, е „ обезпокоително за цялата страна “.

Държавният секретар на Колорадо Джена Грисуолд сподели, че решение на Върховния с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР