Държавният глава на САЩ Доналд Тръмп отмени планираната среща с

...
Държавният глава на САЩ Доналд Тръмп отмени планираната среща с
Коментари Харесай

Тръмп отказа срещата с Путин, изненада Кремъл



Държавният глава на Съединени американски щати Доналд Тръмп анулира плануваната среща с съветския президент Владимир Путин, която трябваше да се организира в коридорите на форума на Г-20 в аржентинската столица Буенос Айрес, предава съветската РИА Новости.

Тръмп взел решението откакто се е срещнал с отчет за случая в Керченския проток. Информацията е от известие в профила на Белия дом в обществената мрежа „ Туитър “.

Кремъл не разполага с публична информация за анулация на срещата сред президента на Руската федерация Владимир Путин и американският президент Доналд Тръмп. Това разясни пред ТАСС представителят Дмитрий Песков.

По-рано денем американският президент подмятна пред кореспонденти, че идният през почивните дни конгрес на Г-20 е " доста подобаващ миг “ за среща с президента на Руската федерация Владимир Путин.

" Вероятно ще се срещна с Владимир Путин. Не сме отменяли тази среща. Мислех си за това, само че не сме го създали. Мисля, че е доста уместно време да я проведем ", съобщи Тръмп пред кореспонденти в Белия дом.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР