Държавният глава на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски

...
Държавният глава на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски
Коментари Харесай

Тръмп подкрепи решението на рапъра Кание Уест да се включи в президентската надпревара

Държавният глава на Съединени американски щати Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския поддържа решението на рапъра Кание Уест да се включи в президентската конкуренция и изборите, планувани за тази есен, заяви телевизионният канал Фокс нюз, представена от Българска телеграфна агенция.

"Радвам се, че неговият глас ще бъде чут и че той ще бъде за нас ", съобщи стопанинът на Белия дом. Президентът посочи, че Уест е добър човек и доста добре се разбирал с него. В последна сметка републиканците се надявали на неговата поддръжка.

В собствен туит от 4 юли Кание написа, че има намерение да се включи в изборите за президент на Съединени американски щати тази година. А на 8 юли рапърът посочи, че ще се включи в президентската конкуренция като самостоятелен претендент, като отдръпна поддръжката си за Тръмп, на който беше огромен почитател.

Кание Уест е болен?

Вчера Кание Уест се записва като гласоподавател за президентските избори в град Коуди, щата Уайоминг. Там музикантът има няколко парцела.

Петдесет и деветите президентски избори в Съединени американски щати ще се проведат на 3 ноември. Кандидатът от Демократическата партия се чака да бъде някогашният вицепрезидент на страната Джо Байдън, а от страна на републиканците - актуалният президент Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР