Държавният департамент заяви, че информацията, която се появи по-рано в

...
Държавният департамент заяви, че информацията, която се появи по-рано в
Коментари Харесай

САЩ: Няма договорка за размяна на пленици с Иран

Държавният департамент съобщи, че информацията, която се появи по-рано в медиите за постигането на съглашение сред Съединени американски щати и Иран за размяната на пандизчии, не дава отговор на действителността . Това съобщи АП.

" Съобщенията, че е реализирано съглашение за размяната на пандизчии, не дават отговор на действителността. Както казахме, постоянно повдигаме въпроси по отношение на арестуваните или изчезналите американци в Иран. Няма да спрем, до момента в който не успеем да ги съберем със фамилиите им ", съобщи представителят на Държавния департамент Нед Прайс.
 Топ дипломатът на Иран се извини за рецензията си към Солеймани
Топ дипломатът на Иран се извини за рецензията си към Солеймани

Осъдителните му думи станаха притежание на обществеността от изминал аудиозапис

По-рано телевизионният канал al-Mayadeen, базирайки се на източници, съобщи, че Съединени американски щати и Иран възнамеряват да провеждат продан на арестувани жители. Според телевизионния канал арестуваните иранци са помогнали да заобиколят икономическото ембарго на Съединени американски щати.

Отбелязва се, че като част от обмена на жители Съединени американски щати ще изплатят 7 милиарда $ от замразени ирански активи . Освен това Иран и Англия са провели сходни договаряния, акцентира малкия екран.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР