Държавният бюджет, който и в своята актуализация НЕ ПРЕДВИЖДА ДОРИ

...
Държавният бюджет, който и в своята актуализация НЕ ПРЕДВИЖДА ДОРИ
Коментари Харесай

Държавата да поеме 50% от цената на картите и строеж на детски градини в София поиска ДБ, обаче текстовете ги няма в проекта за актуаизиран бюджет, също като компенсациите за тока и газа

Държавният бюджет, който и в своята актуализация НЕ ПРЕДВИЖДА ДОРИ ДА ИЗПЪЛНИ НАЛОЖЕНИТЕ НА СОФИЯ ИЗПЪЛНЕНИЯ НА ФУНКЦИИ НА ЦЕНТРАЛНАТА ВЛАСТ, НИТО ПЪК КОМПЕНСАЦИИ ЗА ПОСКЪПВАНЕТО НА ЕНЕРГИЙНИТЕ РАЗХОДИ ЗА ТРАНСПОРТА, УЧИЛИЩАТА, БОЛНИЦИТЕ, СОЦИАЛНИТЕ УЧРЕЖДЕНИЯ В МИЛИОННИЯ ГРАД, да поеме 50% от цената на картите за напредване и градеж на детски градини.

 

Това е било гледище на Експертния съвет към Коалиционния съвет на ръководещото болшинство, изразено от Демократична България . Поемането на 50% от цената на картите за превоз, което в действителност е работеща в Германия сега мярка, да важи и в другите градове на страната, добави депутатът Иво Мирчев. Според него тези 2 съществени оферти са били признати.

 

Лошото е, че те – също като енергийните обезщетения за тока и газа за бизнеса, както и за общините, се заявяват, само че не присъстват  като съответни текстове в оповестения от вицепремиера и финансов министър план за актуализация на бюджета.

 

Мария Пенчева

 

 

 

 

 
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР