Държавната пенсия трябва да се повиши отново от този април

...
Държавната пенсия трябва да се повиши отново от този април
Коментари Харесай

Обяснено точно колко пари наистина се нуждаете при пенсиониране за комфортен начин на живот

Държавната пенсия би трябвало да се увеличи още веднъж от този април - само че единствено тези пари надали ще са задоволителни, с цел да ви обезпечат удобен метод на живот след пенсиониране.

Пълната нова държавна пенсия - ще я получавате, в случай че сте достигнали възрастта за държавна пенсия преди април 2016 година - сега коства £10 636,60 годишно и ще се усили до £11 541,90 от април. Това е оптималната сума, която можете да поискате - някои хора ще получат по-малко, защото всичко зависи от вашето национално осигурително досие.

Но какъв брой в действителност ви би трябвало, с цел да се пенсионирате комфортно? Един от главните показатели, употребявани за преценка от какъв брой пари се нуждаете при пенсиониране, е стандартът на живот при пенсиониране, който се пресмята от Асоциацията за пенсии и спестявания през целия живот (PLSA). Преди да се задълбочим в числата, значимо е да отбележим, че тук не се вземат поради разноски като ипотека, наем, разноски за обществени грижи и всевъзможни налози върху приходите от пенсия.

„ Мини...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР