Държавната болница в Бургас /УМБАЛ/ е обявила свободни работни места

...
Държавната болница в Бургас /УМБАЛ/ е обявила свободни работни места
Коментари Харесай

Медицински сестри от цяла България постъпват на работа в Бургас

Държавната болница в Бургас /УМБАЛ/ е оповестила свободни работни места за медицински сестри. Те могат да са от цялата страна. Статистиката сочи, че приблизително по две нови медицински сестри постъпват на работа в здравното заведение всеки месец. Някои идват от обитаеми места от Бургаска област – Средец, Айтос и Поморие. Други – от Ямбол, Елхово, Болярово. Наскоро в УМБАЛ Бургас са почнали работа и медицински сестри от Северозападна България, привлечени от изискванията, а и от желанието си да живеят край морето.

Болницата е база за практическо образование за студенти, които сега се образоват за медицински сестри, акушерки и рехабилитатори. Те могат да стартират работа тук незабавно, щом завършат следването си.

„ За да привличаме фрагменти, основана е и методика за в допълнение стимулиране, и атрактивни заплати за медиците ”, сподели пред „ Труд ” доктор Бойко Миразчийски, изпълнителен шеф на УМБАЛ.

Много от последните новоназначени медицински сестри са работили в частни лечебни заведения в Бургас, а и в други градове, само че са предпочели да сменят местоработата си, разясниха от здравното заведение.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР