Държавна сигурност/ДС/ се върна на бял кон не къде да

...
Държавна сигурност/ДС/ се върна на бял кон не къде да
Коментари Харесай

Митов: ДС се върна на бял кон не къде да е, а в политическия кабинет на МВнР

Държавна сигурност/ДС/ се върна на бял кон не къде да е, а в политическия кабинет на Министерство на външните работи, уточни в декларация от името на група националният представител от ГЕРБ-СДС Даниел Митов.

„ През последните 30 години демократична България води тежка борба, с цел да скъса с тоталитарното си минало. Най-агресивната, най-бруталната и в същото време най-перфидната част от това минало е неговият наказателен уред. С други думи структурите на Държавна сигурност, отговорни за съсипването на орисите на стотици хиляди български жители. Ако има територия, където тази борба да е била изключително яростна - това е полето на българската дипломация и системата на Министерство на външните работи “, посочи Митов.

Той акцентира, че в годините, в които са управлявали трите държавни управления на Бойко Борисов и по време на мандат на Росен Плевнелиев е въведена процедура да не се назначават нито на посланически постове, нито в политическото управление на Министерство на външните работи сътрудници и сътрудници на Държавна сигурност.

Според Митов през днешния ден България се ръководи от нова власт. Той обърна внимание, че част от новата власт е Българска социалистическа партия, която не се е извинила за предишното.

„ Да не се окаже, че действителната власт в действителност се намира в президентството, а протестните партии са единствено политически фон, който се разпада “, попита Митов.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР