Държавна Агенция Разузнаване и Военното Разузнаване не работят за страната.

...
Държавна Агенция Разузнаване и Военното Разузнаване не работят за страната.
Коментари Харесай

Мирчев: ДАР и Военното разузнаване не работят за България

Държавна Агенция Разузнаване и Военното Разузнаване не работят за страната. Това разгласи депутатът от „ Демократична България “ Ивайло Мирчев.

„ Много по-проблемни са ДАР и Военното разузнаване. Те не работят за страната. Трябва да се направи безапелационна промяна на службите “, сподели той по Българска национална телевизия. Мирчев съобщи, че те нямат рекламация за промяна на управленията на тези служби.

Той предизвести, че нашите съдружници от НАТО и Европейски Съюз ни нямат доверие. „ Те не възприемат България като страна, на която могат да дават информация “, добави депутатът от Демократична България.

Според него съветските дипломати са били изгонени поради дейности против България.

Коментирайки енергийната самостоятелност, Мирчев съобщи, че във връзка с газа казусът е решен, чака се скоро решение и за петрола. По отношение на нуклеарното гориво той съобщи, че е основно АЕЦ „ Козлодуй “ да може да работи без съветско нуклеарно гориво и да не зависи от доставката на аварийно съоръжение. Това би трябвало да стане в интервал от година и половина.

Мирчев съобщи, че „ обединението е сложна “. От Демократична България не могат да седнат на една маса, с цел да разискват с Българска социалистическа партия общото ръководство, а единствено по-отделни въпроси.

„ Кирил Петков и Асен Василев са добър екип. Надявам се да довършим нещата, които започнахме. Кирил Петков е доста самоуверен човек и го сподели. Каквато и да е ролята му, той ще бъде извънредно скъп за България “, счита Мирчев.

Според него огромният проблем на предходното държавно управление бе феодализация на министерствата. Той счита, че държавното управление би трябвало да се сформира още с първия мандат, връчен на Василев.

„ Много се надяваме да не се стигне до трети мандат. Ако се стигне до трети мандат, това ще е неприятно за България “, съобщи Ивайло Мирчев. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР