Държавите от Персийския залив са поискали от Netflix да премахне

...
Държавите от Персийския залив са поискали от Netflix да премахне
Коментари Харесай

Саудитските медии искат ограничение върху съдържанието на Netflix

Държавите от Персийския залив са поискали от Netflix да отстрани цялото наличие, за което се счита, че нарушава ислямските и публичните полезности и правила, оповестяват саудитските медии.

Последните материали, в това число тези, предопределени за деца, опонират на наредбите, предизвестиха в изказване медийните надзорни органи на Саудитска Арабия и Съвета за съдействие в Персийския залив, предаде bg-voice.

Саудитската държавна телевизия сподели размазани клипове от анимационното шоу “Джурасик свят ”, в който две тийнейджърки си признават, че се обичат и се целуват.

В репортажа на телевизия “Ал Ехбария ” бяха показани и фрагменти от противоречивия френски филм “Красавци ”, дружно със заглавие, в което Netflix се упреква, че е кинематографично прикритие за аморални послания, които заплашват здравословното образование на децата.

В различен видеоклип на уеб страницата Al Ekhbariya се твърди, че стрийминг услугата предизвиква хомосексуализма, като се концентрира прекалено върху връзки сред хомосексуалисти.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР