Държави, включително Франция, Индия, Русия и Обединеното кралство, предупредиха своите

...
Държави, включително Франция, Индия, Русия и Обединеното кралство, предупредиха своите
Коментари Харесай

Франция, Индия, Русия и Обединеното кралство издават предупреждения за пътуване във връзка с напрежението между Израел и Иран

Държави, в това число Франция, Индия, Русия и Обединеното кралство, предизвестиха своите жители да не пътуват до Израел, палестинските територии и в някои случаи по-широкия район на фона на закани от иранска офанзива в отговор на удар този месец против консулството му в Дамаск.

Иран заплаши с репресии против Израел поради удара в сирийската столица на 1 април, при който починаха седем членове на Корпуса на гвардейците на ислямската гражданска война, в това число двама генерали, което докара до опасения от ескалация на насилието в Близкия изток.

Френското министерство на Европа и външните работи в петък посъветва своите жители да не пътуват до Иран, Ливан, Израел и палестинските територии.

В изказване на обществената медийна платформа X министерството добави, че родственици на дипломати, основани в Иран, ще се върнат във Франция, а на френските държавни чиновници към този момент е неразрешено да извършват задачи във въпросните страни и територии.

Обединеното кралство сподели на своите г...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР