Държавен фонд Земеделие“-Разплащателна агенция (ДФЗ-РА) приключи оценката за административно съответствие

...
Държавен фонд Земеделие“-Разплащателна агенция (ДФЗ-РА) приключи оценката за административно съответствие
Коментари Харесай

Приключи първият етап на оценка на 523 проекта по подмярка 4.2 „Инвестиции в преработка/маркетинг на селскостопански продукти“

Държавен фонд „ Земеделие “-Разплащателна организация (ДФЗ-РА) завърши оценката за административно сходство и допустимост на 523 планови оферти по подмярка 4.2 „ Инвестиции в преработка/маркетинг на селскостопански артикули “ от мярка 4 „ Инвестиции в материални активи " от Програма за развиване на селските региони (ПРСР) 2014-2020 година

Проектните оферти са подадени посредством ИСУН по процедура посредством асортимент № BG06RDNP001-4.015 по подмярка 4.2 „ Инвестиции в преработка/маркетинг на селскостопански артикули “. По подмярката се финансират вложения, ориентирани към преправка на селскостопански артикули.

От оценените на стадий административно сходство и допустимост 523 плана, до идващия стадий на разглеждане – техническа и финансова оценка, минават 414 планови оферти, 92 са плановете, които не минават на следващ стадий, а 17 планови оферти са оттеглени от претендентите.

На интернет страницата на Държавна фирма „ Земеделие “ е оповестен – техническа и финансова оценка. Държавна фирма „ Земеделие ” ще изпрати уведомителни писма за недопускане до техническа и финансова оценка посредством ИСУН на претендентите, чиито планови оферти попадат в листата. В едноседмичен период след приемането им, претендентите могат да подадат възраженията си пред изпълнителния шеф на ДФЗ-РА посредством ИСУН.

След привършване на процедурата по обжалване, за допустимите планови оферти ще бъде осъществена техническа и финансова оценка.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР