Държавен фонд „Земеделие” - Разплащателна агенция (ДФЗ-РА), изготви индикативен график

...
Държавен фонд „Земеделие” - Разплащателна агенция (ДФЗ-РА), изготви индикативен график
Коментари Харесай

Тръгна плащането към животновъдите за Кампания 2021 г.

Държавен фонд „ Земеделие” - Разплащателна организация (ДФЗ-РА), изготви показателен график за идните позволения по схемите и ограниченията на директните заплащания за Кампания 2021 година

Първото заплащане е ориентирано към животновъдите, а парите ще се преведат до 31 октомври. Фермерите ще получат първи транш по Схемата за преходна национална помощ за говеда и биволи, необвързана с производството. От 1 до 10 ноември ще бъдат преведени средствата от първи транш по Схемата за преходна национална помощ за овце-майки и кози-майки, обвързана с производството.

В началото на декември ще стартират заплащанията за обвързано подкрепяне в бранш „ Животновъдство “. Оторизациите по схемите и ограниченията, при които са налице животни, декларирани по биологичен метод или в преход към биологично произвеждане, ще бъдат осъществени след привършване на всички нужни инспекции за биологичното положение на стопанствата.

Най-очакваните заплащания, тези по Схемата за единно заплащане на повърхност (СЕПП), ще бъдат подредени в интервала от 10 до 20 декември 2021 година Тогава ще бъдат преведени и дотациите по размер 13 „ Плащания за региони с естествени или други характерни ограничавания “.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР