Държавата трябва да си търси борчовете и това е работа

...
Държавата трябва да си търси борчовете и това е работа
Коментари Харесай

Велислав Минеков: ГЕРБ живеят безплатно на наш гръб

Държавата би трябвало да си търси борчовете и това е работа на министрите. Това е безусловно завладяна повърхност. Трябва страната да си търси собствеността, тъй като това е тежък удар върху НДК. Тези два етажа са отнети и ще бъдат върнати. Това съобщи министърът на културата Велислав Минеков.

,, е закъсал необикновено! Там има голям дълг. Правното деяние ще се породи от това нещо, тъй като по-късно следват дейности на Областната администрация и Министерски съвет. Те са цялостни с офиси, които са празни. Защо са тези площи? не нарушава закон. Те са си измислили даже закон, с цел да не заплащат и стотинка. Те живеят гратис на наш тил. Те не нарушават закона, само че нарушават целостта на НДК. Собствеността ще се върне благодарение на регионалния шеф и Министерски съвет``, увери той.
Малина Едрева: Възмутително е разчистването на сметки от инцидентно озовал се в министерски кабинет човек
" Не мога да допускам, че в правова страна, член на Европейския съюз, един инцидентно озовал се в министерски кабинет човек прави опити д...

Когато вади човек кирливите им ризи, това е естествена реакция. Министерството и аз не сме викали полиция. Писмото, което през вчерашния ден донесох на ГЕРБ, е с доста неприятна фактология. Видях, че се е събрала цялата войска от интелектуалци на последния етаж. Не е нужно да изпратя някой на кон, с цел да занесе писмото. Не влязох, с цел да ги отчайвам, изясни той.

,,Много мъчно ми беше да стигна до документите и обстоятелствата към това завладяване. Това са решения на Министерски съвет. Копал съм като иманяр. Първото ни заявление към тях да се издължат беше на 12 юни със период до 13 юли. Днес сме декември. Това има и честен смисъл``, съобщи Минеков.

Това е червиво от корупция. Имам още доста да описвам. Ларгото сега е в българската прокуратура. Много са нещата, които дадохме на Прокуратурата, само че за жалост предстоящо нищо не се движи. Това е разумно. Кога в България е съден министър? А се вижда какво имат тези министри, сподели още той, по БТВ. 

,,Говоря и за положителните планове и за всичко, което направихме, само че това не се вижда. Направихме доста през миналите месеци. Положителна беше и срещата в Албания и желанията ни за основаване на български културен институт там. Спрях безобразията във връзка с експорт на авторски творби. Подадохме поръчка по Плана за възобновяване и чакаме 79 млн. да се насочат към Фонд " Култура ". Пуснахме Правилника и приложението към Закона за филмовата промишленост. Много ще оказа помощ на идващия министър, дори ще му предложа да поработим взаимно една седмица, с цел да знае къде е и да направи опит``, добави министър Минеков.
ВИДЕО: Назначенец, овластена надменност, нецензурност - Даниел Митов рисува картина за Велислав Минеков
Както се и очакваше, дейностите на служебния министър на културата проф. Велислав Минеков в опита му да накара ГЕРБ да напусне централа...

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР