Държавата трябва да подпомогне технологичното обновяване на малкия бизнес ,

...
Държавата трябва да подпомогне технологичното обновяване на малкия бизнес ,
Коментари Харесай

Гроздан Караджов на Панаира в Пловдив: Държавата трябва да подпомогне технологичното обновяване на малкия бизнес

" Държавата би трябвало да подкрепи софтуерното възобновяване на дребния бизнес ", сподели лидерът на листата на Има Такъв Народ в 16 МИР Пловдив-град Гроздан Караджов при визитата си на Международния механически панаир в града под тепетата през днешния ден. " Това може да стане и посредством проекта за възобновяване,както и с европейски средства по Зелената договорка ". Производители от цялата страна споделиха с него своите проблеми при вложение в съвременна индустриална база и реализиране на високи стандарти на произвеждане.
Прочетете още
Караджов дружно с кандидат-депутатите от Има Такъв Народ в Пловдив доцент Манол Манолов, Лъчезар Бакърджиев и Димитър Арнаудов обиколиха щандовете на Панаира, като демонстрираха необикновен интерес към новите технологии и транспортните средства с  електрическо задвижване. Гроздан Караджов даже подкара тестов модел на ултра-лека кола на пловдивска компания за слънчеви решения и се повози на напълно електрически полски рейс за градски превоз, който с едно зареждане на батерията може да измине 300 км. и се презарежда за 2 часа.

Всички  единодушно застанаха зад предложенията на Гроздан Караджов за облекчение на законовите условия и унищожаване на бюрократичните спънки при създаване на слънчеви паркове.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР