Държавата трябва да не само да направи всичко необходимо за

...
Държавата трябва да не само да направи всичко необходимо за
Коментари Харесай

Руският патриарх иска още мерки срещу нетрадиционната сексуалност, смяната на пола и педофилията

Държавата би трябвало да освен да направи всичко належащо за това законът, с който бе неразрешена ЛГБТ пропагандата, да бъде прилаган, само че и да вземе още ограничения, с които да " пази хората от злото ", е декларирал съветският патриарх Кирил на църковно заседание в Москва, съобщи организация ТАСС, представена от Българска телеграфна агенция.

Руският президент Владимир Путин подписа на 5 декември закона за възбрана на пропагандата на нетрадиционните полови връзки, промяната на пола и педофилията.

" Преди законът да бъде признат, тази агитация съумя да нанесе огромни вреди през дългите години на свободното си деяние. Сериозно се надявам, че осъзнаването на нуждата да се противодейства на злото, което води война против очевидните и непреходни нравствени правила, против духовното и физическо здраве на нашия народ, ще накара тези, които разполагат с власт, освен да ползват на процедура упоменатия закон, само че и да взимат още такива ограничения ", се споделя в изказване на религиозния водач, оповестено на уеб страницата на Руската православна черква.

На събранието патриарх Кирил е изтъкнал също по този начин, че не може да се разчита единствено на възбраните за справяне със обстановката, отбелязва ТАСС.

" От огромна значимост е нашето културно и медийно пространство да бъде изпълнено с надарено и художествено безапелационно наличие, в което се разкриват насладите и смисълът на обичайното семейство и същинската обич ", е призовал патриархът.
 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР