Държавата трябва да налага строги санкции за неспазване на противоепидемичните

...
Държавата трябва да налага строги санкции за неспазване на противоепидемичните
Коментари Харесай

Красимир Богданов: Държавата трябва да бъде строга с нарушителите на мерките

Държавата би трябвало да постанова строги наказания за неспазване на противоепидемичните ограничения. Такава позиция изрази депутатът от Вътрешна македонска революционна организация Красимир Богданов в предаването " Денят ON AIR " на телевизия Bulgaria ON AIR.

По думите му, колкото и да се развиват технологиите, човечеството не е готово за екстрени обстановки като пандемията COVID-19.

Според него, противоепидемичните ограничения са изцяло съответни.

" Някои настояват, че ограниченията са закъснели, само че считам, че с дребни изключения се работи съответно. Не знам какво значи да не се справяш със обстановката, България не е остров на спокойствието - при нас се вземат сходни ограничения като в Европа, дори някои по-либерални. Това всичко е подкрепено, с цел да продължат хората своя бизнес. Затова ограниченията са съответни, може би не в цялост, каквато човек чака да получи, само че и като обществени, и като здравни. " - съобщи Красимир Богданов.

По думите му, контролът в страната ни постоянно е бил огромен проблем.

" Хората считат, че със законодателни промени това ще бъде овладяно, само че страната би трябвало да бъде строга при налагането на наказания за нарушение на ограничения ", означи депутатът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР