Държавата ще облекчи административните процедури, които се изискват при износа

...
Държавата ще облекчи административните процедури, които се изискват при износа
Коментари Харесай

Премиерът посочи с какво привличаме чуждите инвеститори

Държавата ще облекчи административните процедури, които се изискват при износа на продукция при производството на пневматично и ловно оръжие.

Това съобщи министър-председателят Бойко Борисов през днешния ден. Премиерът участва на откриването на ново произвеждане в цех за съставни елементи за ловно и спортно оръжие в Габрово, оповестиха от Министерски съвет.

„ С вицепремиера Дончев се разбрахме да подпомогнем продукцията, която произвеждате, по-бързо да се изнася и да бъде отрегулиран този развой “, разясни министър председателят.

Министър-председателят уточни, че ниските налози в България и ремонтите и градежите на пътища в страната притеглят от ден на ден непознатите вложители у нас.

„ С тази инфраструктура България от ден на ден посредством политиката на доближаване става конкурентоспособна “, добави Борисов.

Министър-председателят акцентира, че за година и половина държавното управление работи поредно върху целта „ обучение “ - с увеличението на учителските заплати, с модернизацията на просветителната инфраструктура и с опциите за засилено практическо образование в учебните заведения.

Инвестициите, свързани със строителството на новото произвеждане в Габрово, възлизат на близо 15 милиона лв.. За последната година броят на чиновниците в завода е повишен със 17 %.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР