Държавата продължи да работи с нормални темпове независимо от рязко

...
Държавата продължи да работи с нормални темпове независимо от рязко
Коментари Харесай

Денков: Държавата работи нормално независимо от предстоящите избори


Държавата продължи да работи с естествени темпове без значение от внезапно усложнената и предизборна конюнктура. Това съобщи министър председателят в оставка Николай Денков преди съвещанието на Министерски съвет.

Той благодари на всички министри и техните екипи, че в този ексклузивен 10-и месец от ръководството на кабинета, са съумели да запазят темпото и да вземат значимите решения за жители.

За да аргументира думите си, Денков регистрира работата на постоянното държавно управление в последните 10 месеца със в Шенгенското пространство, новият план на закона за правосъдната власт е на публично разискване, пациентите могат да получат или на най-ниска цена за сърдечно-съдови болести, Министерство на регионалното развитие подписа 642 съглашения за проектирани, строителство или главен ремонт за реорганизация на общински обекти и други

" Работата на държавното управление в оставка продължава и ще създадем равномерен преход към идващото служебно държавно управление ", посочи министър председателят в оставка.

В същия час пред Министерски съвет се организира митинг на КНСБ и КТ " Подкрепа. Недоволството е обвързвано със заплатите в държавната администрация - поради опазване на плануваните размери на средствата за превъзмогване на разликите във възнагражденията на чиновниците.
 Само ГЕРБ работили да няма избори
Само ГЕРБ работили да няма избори

Рая Назарян и Деница Сачева в неприсъствен спор с ПП-ДБ
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР