Държавата отвори вратата пред ЦСКА-София за изграждане на стадион. Това

...
Държавата отвори вратата пред ЦСКА-София за изграждане на стадион. Това
Коментари Харесай

Държавата отвори вратата пред "ЦСКА-София" за изграждане на стадион

Държавата отвори вратата пред " ЦСКА-София " за създаване на стадион. Това стана след решение на Министерския съвет за основаване на взаимно сдружение " Спортни парцели Българска войска " АД сред страната и футболния клуб.

В предмета му на активност е записано " вложение, реновиране и рационализация на състезателен комплекс " Българска войска " за обслужване на български и задгранични национални и клубни тимове и спортни клубове, според условията на УЕФА ".

На 13 септември алените оповестиха, че се подхващат стъпки за основаване на взаимно сдружение, като в капитала му страната ще взе участие с апортна непарична вноска, представляваща правото на благосъстоятелност върху стадион " Българска войска " и подготвителна база " Панчарево ". Ангажиментът на клуба ще е да внесе и обезпечи финансовите средства и вложения, " нужни за цялостното довеждане докрай на оборудването в съвременен и функционален тип, отговарящ на най-високите критерии на УЕФА ".



Решението удостовери упованията на притежателите на " ЦСКА-София " Гриша Ганчев и Юлиан Инджов всичко да завърши преди изборите. " ЦСКА ще има нов стадион до 15 март 2021 година ", сподели Ганчев преди дни.

" Процесите не ги свързваме с изборите, просто по този начин идват като административни периоди. Другата сряда чакаме сдружението да бъде гласувано. Готови сме с съответен план за стадиона. Имаме компания оператор, която ще проектира и построи стадиона с наши пари и по-късно ще го менажира. Това е интернационална компания с доста сериозен опит по целия свят ", съобщи Инджов пред " Тема Спорт " неотдавна.

Фотогалерия: Българските футболни "бижута ", които останаха единствено на картинка >
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР